SATELLIET ONTVANGST

Een eigen digitaal satelliet ontvangststation geeft u de mogelijkheid zelf een bij uw gasten passend zenderaanbod samen te stellen, zonder afhankelijk te zijn van het aanbod van uw (kabel)provider.

U heeft hierdoor ondermeer de keuze uit een enorm aanbod Free To Air zenders.

Tot voor kort werden de diverse TV-zenders altijd in analoge techniek uitgezonden. Sinds enkele jaren is het mogelijk alle TV en Radio zenders digitaal te ontvangen.

Doordat alle Hospitality TV toestellen tegenwoordig zijn uitgerust met een of meerdere digitale tuners kunnen alle zenders in de hoogste kwaliteit worden ontvangen.

Een ontvangststation kan op uw bestaande coax netwerk worden aangesloten terwijl ook aansluiting op een IP Netwerk tot de mogelijkheden behoort.

Het kanalenplan kan bestaan uit een mix van SD (analoge) en HD (high definition) zenders. SD zenders worden steeds meer uitgefaseerd en kunnen dan ook worden "omgezet" naar bijvoorbeeld HD als een zender hiernaar overgaat.

Verder zijn onze ontvangststations uitgerust met internettoegang. Hiermee kunnen we doorgaans op afstand een eventuele storing traceren en verhelpen en, indien gewenst, het kanalenplan wijzigen bij omzetting van een kanaal door de satellietprovider.