WIFI & GAST INTERNET

Gast Internet

U kunt uw gasten gebruik laten maken van veilig, snel en probleemloos werkend Wifi en/of bekabeld internet. De oplossingen die wij hiervoor bieden kunnen we geheel op uw situatie aanpassen. Zo kan uw gast toegang krijgen tot internet via een voucher, via PMS-koppeling, via Facebook login, via e-mailadres en naam of volledig vrij.

Voor gasten die geen notebook of tablet bij zich hebben maar toch gebruik willen maken van internet, bieden wij de Lobby PC aan. De Lobby PC is leverbaar in diverse uitvoeringen, maar altijd inclusief speciale beveiligingssoftware.

Uw gasten laten printen naar een centrale printer vanaf hun notebook, tablet of smartphone, de "PrintConnect" oplossing maakt het mogelijk.

Social Media Login Module

Het is bewezen dat Facebook een enorme rol kan spelen op marketinggebied. Daarom hebben wij de "Social Media Login Module" voor Wifi gebruikers ontwikkeld.

Het werkt als volgt: Uw gast wil gebruik maken van het door u beschikbaar gestelde Wifi en komt op de speciale inlogpagina. Op deze pagina logt uw gast in met zijn of haar persoonlijke Facebookaccount, "likes" uw Facebookpagina en kan daarna vrijuit internetten. Fluitje van een cent!

Omdat uw gast inlogt met zijn of haar Facebookaccount wordt direct uw bedrijfsnaam met logo op de tijdlijn van zijn of haar Facebookpagina weergegeven. Ook is er een boodschap van uw bedrijf in dat artikel geplaatst. Facebookvrienden zien zodoende waar uw gast, maar vooral ook waar uw bedrijf zich bevindt.

Een betere reclame is bijna niet mogelijk!